KONCERT med salmebandet AERA

Udgivet ons d. 4. maj 2022, kl. 08:38

Koncert med AERA salmer

Den 30. maj kl. 19.30 i Nøvling kirke

Intim koncertoplevelse af høj kvalitet.

Med en simpel og minimalistisk tilgang fortolker Aera en række danske salmer. De fire musikere tager med varsomhed og ærefrygt disse salmer til sig med arrangementer, der giver tekst og melodi lov til at træde i forgrunden.

Musikken skaber i sig selv et kirkerum, hvor der er plads til fordybelse og sindsro som en kontrast til en ofte pakket hverdag. Stilen er enkel og udført med en sprødhed og charme, der ikke gør vold på den oprindelige lyd. Salmen er pakket respektfuldt ind og får lov til at fortælle sit budskab nøgent, ærligt og tydeligt. Som tilhører bydes du indenfor til refleksion og nærvær omkring salmernes budskaber.

-------------------------------------------------------------------------------------------

De fire musikere er: Sabina Mathew – vokal, Rebekka Mathew – vokal, Christian Ehlers – tangenter, Peter Sandegaard - strengeinstrumenter