Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KONFIRMANDTILMELDING

KONFIRMANDTILMELDING
Udgivet af Britta Carlsen, tir d. 31. maj 2022, kl. 09:27
Nyhed

Til alle kommende konfirmander og konfirmandforældre i Vildbjerg, Timring-Tiphede, Skibbild-Nøvling og Ørre-Sinding 

Det er ved at være sommer og ferien nærmer sig. Efter sommerferien begynder konfirmationsforberedelsen for jer, der skal konfirmeres i Vildbjerg, Timring-Tiphede, Skibbild-Nøvling eller Ørre-Sinding i foråret 2023. 

Alle er velkomne. Hvis man ikke er døbt og gerne vil konfirmeres, kan man blive døbt inden konfirmationen. Man kan også få lov at følge konfirmationsforberedelsen, selv om man ikke ønsker at blive konfirmeret. Hvis man ikke ønsker at være en del af konfirmandforløbet, kan man se bort fra dette brev. 

Vi glæder os til at møde jer og undervise jer i konfirmandtimerne. Tilmelding foregår her, og der er åben for tilmelding nu: https://www.folkekirken.dk/liv... Man kan også finde tilmeldings-linket på folkekirken.dk (klik på ’Konfirmation’, klik på ’Konfirmandtilmelding’). Man skal bruge NemID. 

Vedr. Ørre-Sinding: Kontakt sognepræst Lasse og aftal. 

Vedr. Timring-Tiphede: Sognepræst Christoffer har orlov indtil 15. aug. Derefter kan han kontaktes, og han vil invitere til et info-møde inden opstart. 

Vedr. Vildbjerg: Vi inviterer til et informationsmøde onsdag den 8. juni kl. 16.30 i Vildbjerg kirke. Mødet varer 30-45 minutter. Man kan tilmelde sig ved mødet.

 Konfirmandstarts-gudstjeneste og info-møde Konfirmationsforberedelsen begynder i starten af september. Opstarten markeres ved en gudstjeneste i kirken, hvor de nye konfirmander præsenteres i hver deres kirke. Efter gudstjenesten er der et kort informationsmøde for konfirmander og forældre. I får nærmere besked om både opstartsdato og konfirmandstartsgudstjeneste. 

Vi ses. 

Venlig hilsen 

René V. Jensen, sognepræst, tlf. 9713 2699 / 4241 5245, mail: rvj@km.dk 

Christoffer Olesen, sognepræst, tlf. 4283 5752, mail: cgo@km.dk 

Lasse Bøgh Madsen, sognepræst, tlf. 4246 5744, mail: lbm@km.dk 

Carsten Hoffmann, provst/sognepræst, tlf. 9713 1142 / 4036 4236, mail: caho@km.dk 

Brita Bach Pedersen, kirke-kulturmedarbejder, tlf. 2177 5600, mail: bripe@km.dk

Britta Vig Carlsen, kirke-kulturmedarbejder, tlf. 4014 4011, mail: bca@km.dk