Udgivet ons d. 30. okt 2019, kl. 00:00

Ny barselscafe for forældre med små børn i Vildbjerg

Når man går hjemme på barsel, kan det være rart at komme lidt ud af huset og møde andre forældre i samme situation.

Derfor starter Folkekirkens Familiestøtte og Vildbjerg Kirke et nyt tilbud til forældre med børn fra 0-2 år. Her kan forældre, der er hjemme med deres børn, komme forbi hver 14. dag i halvanden time og mødes med andre forældre og snakke om hverdagen.

Det er Folkekirkens Familiestøtte, som står for arrangementet, hvor der hver gang vil være et par sanglege med børnene og en fælles samtale om et emne, som er relevant for småbørnsforældre. Det kan f.eks. være emner som forældrerollen, familie i en digital verden, parforhold, den udvidede familie, opdragelse og værdier i familien. Til sidst er der kaffe, te og boller og fri snak om løst og fast.

”Barselscafeen er et godt sted at møde andre forældre fra dit lokalområde, hvor du kan dele lidt af din hverdag med et lille barn og måske også kan få vendt noget af det, som kan være svært eller udfordrende. Du vil altid blive taget godt imod, når du kommer, og du behøver ikke at frygte at komme alene, for det gør langt de fleste”, siger koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Lene Rasmussen.

Fakta:

Folkekirkens Familiestøttes barselscafe Vildbjerg: Tirsdage i ulige uger kl. 10 -11.30. Vi mødes i Vildbjerg Kirkecenter, Burgårdsvej 6, 7480 Vildbjerg. Opstart d. 5. november 2019

Både fædre og mødre er velkomne, der er ingen tilmelding og du kan deltage de dage, det passer dig.

Læs mere på www.folkekirkensfamiliestotte.dk