Udgivet ons d. 19. feb 2020, kl. 00:00

Nyt fra Vildbjerg Menighedsråd

Så er vi godt i gang med et nyt år. Vi skriver 2020, og kirkens mange aktiviteter er fortsat efter jule- og nytårspause. Nye tiltag er sat i gang, og et nyt ansigt er kommet til.

Det nye ansigt er Britta Vig Carlsen, som vi har budt velkommen som ny kirke- og kulturmedarbejder her i Vildbjerg i januar. Hun er allerede godt i gang med undervisning af konfirmander og minikonfirmander. I det hele taget er hun ansat bl.a. med fokus på netop børn og unge, men også koordinering af kirkens mange frivillige og desuden f.eks. PR-arbejde for kirken. Britta er læreruddannet og kommer fra en stilling på Hestlund Efterskole.

I efteråret startede en barselscafé i kirkecentret. Det er Folkekirkens Familiestøtte, som bruger vores lokaler til dette formål, hvor forældre med små børn kan komme til uforpligtende samvær og snak med fagfolk og frivillige. Caféen har været godt besøgt og har åbent en formiddag hver anden uge. Nogle unge forældre har spurgt om lov til at låne et lokale i kirkecentret for at lave legestue. Det foregår også hver anden uge. Det er godt, vores hus bliver brugt. Vi kan se tilbage på 10 år med fantastisk opbakning og ”slid” på vores dejlige kirkecenter.

Vi fortsætter vinteren med arrangementer og koncerter, som heldigvis er velbesøgte. Vi forsøger altid at lave et varieret program, så der er lidt for enhver smag. I den forbindelse kan vi kun være taknemmelige for vore frivillige, der hjælper til på forskellig måde, men bestemt også for alle kirkens ansatte, som sørger for, at kirke, kirkecenter og kirkegård virker som en velfungerende enhed.

2020 er valgår. Der skal vælges nye menighedsråd i Danmark, og det gælder for alle sogne. Der bliver inviteret til et orienteringsmøde/menighedsmøde d. 12. maj. Selve valget kommer til at foregå ved en såkaldt valgforsamling d. 15. september, men det kommer I til at høre mere om. Allerede nu kan man jo tænke over, om man skulle melde sig som kandidat. Der er altid brug for nye kræfter.

Hanne Mose, medlem af Vildbjerg Menighedsråd