Udgivet af Britta Carlsen, fre d. 19. jun 2020, kl. 10:05

Præsentation af Brita Bach Pedersen

Min snart kommende kollega Britta Carlsen (B2) bad mig om og lave en præsentation af det nye fund! som er blevet ansat i Nøvling Kirke.

Det gør jeg gerne: Jeg hedder Brita (B1) Bach Pedersen og begynder som kirke og kulturmedarbejder i pastoratet fra 1. august

For et år siden flyttede min familie og jeg fra Bjerringbro området til Aulum. Min familie består af min mand Michael og pigerne Dagmar (8 år) og Johanne (5 år)

Jeg er opvokset på landet i det Vestjyske tæt på Herning. Uddannet diakon fra diakonhøjskolen og har de sidste 6 år arbejdet i Bjerringbro kirke som kirke og kulturmedarbejder.

Jeg glæder mig til at blive en del af kirkerne og jeg ved at jeg kommer til nogle kirker med masser af liv og gode traditioner, som jeg ser frem til at være en del af. Jeg ved også at jeg kommer til at indgå i et team omkring kirkerne af gode medarbejder og ikke mindst en masser frivillige, som er en uundværlig del af kirkens arbejde.

Jeg vil bruge noget tid på at ”stikker fingrene i jorden” og lære sognene bedre at kende.

Og desuden glæder jeg mig rigtig meget til at dele det budskab som kirken rummer til babyer, minier, konfirmander og voksne.

Desuden smiler jeg lidt over, at jeg igen skal færdes i området omkring Nøvling. Det gjorde jeg nemlig også for 33 år siden, hvor jeg var elev på Nøvling skov efterskole og i forbindelse med dette har vi travet mange ture forbi kirken for at besøge Åses kolonial, som dengang lå i Nøvling by.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang – på snarlig gensyn og god sommer.

Kategorier Nyhed