COVID 19 RESTRIKTIONER I KIRKEN

Udgivet ons d. 5. maj 2021, kl. 00:15

Kirkekontoret:

Man kan træffe kordegnen man.-fre. mellem 9 og 12 på telefon 97131132 eller på mail bki@km.dk. Og ellers er man velkommen til at kontakte en af præsterne.

Der vil også oftere være ansatte i kirkecentret, så kig forbi, hvis der er noget...

Der er krav om at bære mundbind i kirkecentret i Vildbjerg

Børn under 12 er fritaget fra kravet om mundbind

Der afholdes gudstjenester i kirkerne ligesom dåb, vielse og begravelse/bisættelse også er muligt.

Gudstjenester og kirkelige handlinger:

• Gudstjenesternes længde er tilbage til normal
  • Der er fællessang under gudstjenesterne
  • Man skal bære mundbind på vej ind og ud af kirken
  • Der er lempelser på afstandskravene så vi kan nu være:
    • 112 i Vildbjerg kirke og 50 i kapellet i Vildbjerg
    • 102 i Nøvling kirke
    • 101 i Timring kirke
    • og 80 i Tiphede
  • Der vil være nadver, ved de fleste gudstjenester

Ved gudstjenester udendørs må man nu samles 75 deltagere.

Kirkebygningerne står fortsat åbne hver dag. Så det er altid muligt at gå indenfor.

Andre åbninger på kirkeområdet:

Man må samles 25 voksne indenfor (F.eks. til sorggruppe, studiekreds, udvalgsmøde). Børn og unge under 18 må samles indenfor til foreningslignende aktiviteter (F.eks. børneklub eller minikonfirmand). Udendørs må man samles optil 75 personer til foreningslignende aktiviteter (f.eks. et foredrag). Aktiviteter, hvor sang er det bærende er kun tilladt udenfor (F.eks. De grå synger, Gospelkids m.v.)