Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt i Nøvling

Dato
Torsdag d. 1. september 2022, kl. 08:30

Sogneudflugt i Skibbild-Nøvling september 2022

 

Årets sogneudflugt i Skibbild-Nøvling går i år til Lille Vildmose. Selv om det hedder Lille Vildmose er området ikke så lille endda. Det er faktisk et område på 7.600 hektar  og er en ægte dansk vildmark med storslået og uberørt natur samt et unikt dyreliv – en naturrigdom, som mange ikke ved findes i Danmark.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret, som er udgangspunktet for dagens udflugt. Her bliver der først en guidet rundvisning i centret, hvorefter der bliver mulighed for at gå rundt på egen hånd. Her kan man gå i centrets biograf, se udstillinger og opleve vildsvinefodring. Frokost i Café Soldug.

Om eftermiddagen skal vi ud på en guidet bustur i Vildmosen. På denne tur rundt i bus kommer vi bl.a. ind i ”elgenes land”.  På rundturen skal vi også ud af bussen for vandre en lille tur, hvor deltagerne opfordres til at medbringe kikkert for at iagttage mosens dyreliv.

Dagens tur slutter med eftermiddagskaffe i Café Soldug. Turen til vildmosen bliver af lidt længere varighed end tidligere år på grund afstanden og på grund af eftervirkningerne af corona og krigen i Ukraine bliver der i år lagt lidt til prisen, men der venter en dejlig dag med spændende oplevelser ved at melde sig til turen.